„FRĂȚIA INELELOR”

O ALTFEL DE JUSTIȚIE

Episodul 1

PAMFLET

         Cosma Vlad Alexandru și Ghiță Sebastian Aurelian, având și sprijinul altor persoane, s-au înțeles la Belgrad ca, prin folosirea unor înregistrări montate (ticluite), să „distrugă” procurorii Direcției Naționale Anticorupție („…miza e alta, miza e de distrugere, nu de cancan… ideea e să-l distrugă pe domnul Onea…să ajungă la Kovesi”).

         În cursul lunii ianuarie 2018, în condițiile în care eram suspendat din funcția de procuror,  la sediul DNA ST Ploiești se prezintă o persoană a cărei identitate nu doresc să o fac publică care poartă un dialog înregistrat în mediul ambiental, dialog care pune în evidență intențiile celor doi.

         Redau în continuare un pasaj al acestui dialog:

         ,,problema e că o să înceapă un mare scandal la Antena 3 și v-au filmat și pe dumneavoastră și pe șefu, au nouăzeci de ore de ascultări și de filmări aici, acu 3 ani…” (…) ,,nouăzeci de ore v-au filmat șase luni. Ce, de ce râdeți? Nu credeți?” (…) ,,a fost făcută în birou aici” (…),,Da, nu știu…pronunțați nume, ce cum îi puneați pe unii să zică, ce să zică, confruntări” (…) ,,Intră și GHIȚĂ de la Belgrad, în direct. S-a dus VOICULESCU acolo, adică e o chestiune amplă care e numa’ de DNA Ploiești” (…) ,, exact pe trei persoane, dumneavoastră, șefu și MIRCEA” (…) ,,vă dați seama eu am auzit-o întâmplător, eram la masă când am auzit, dacă s-a dus VOICULESCU special” (…) ,,De la cine credeți că am auzit? De la cel care v-a înregistrat” (…) ,, VLĂDUȚ COSMA” (…) ,, Are termen în februarie și acuma vrea să dea” (…) ,, Da totuși, nouăzeci de ore, sunt nouăzeci de ore, nu știu ce v-or fi înregistrat, am înțeles că au, au unele înregistrări care cel puțin pentru domnul ONEA sunt…nu știu ce-ați vorbit ce-ați făcut, habar n-am” (…) ,, am înțeles că na, e de amploare, dacă s-a deplasat VOICULESCU la Belgrad, pentru asta…” (…) ,, Păi să dea în Direcția Națională Anticorupție Ploiești” (…) ,, Să ajungă la KOVESI” (…) ,,Să distrugă” (…) ,,Și concluziile ajung la KOVESI că de aia s-a dus VOICULESCU că vor să…habar n-am…știu doar că o să le dea drumu’ la ANTENA 3, la GÂDEA, ori pe 30, ori pe 31, tot se duc fac repetiții” (…) ,, Da, montaje. Serios” (…) ,, Montaje da oricum…” (…) ,, O să vedeți că e adevărat că bănuiesc că nu vorbeau așa” (…) ,,Că miza e alta, miza e de distrugere nu de cancan” (…) ,, De la sor-sa am auzit că ea e spumoasă la gură” (…) ,, Adică nu e o situație de cancan, că vor să dea niște înregistrări, ideea e să-l distrugă pe domnul ONEA, să ajungă la KOVESI dacă e și VOICULESCU băgat și GHIȚĂ în treaba asta, e o chestiune mai serioasă, nu e făcută doar așa de VLĂDUȚ”.

         Dacă ar fi existat doar această înregistrare aș fi putut să cred că persoana respectivă fabulează dar la data de 09.02.2018, la sediul DNA ST Ploiești se prezintă ALEXE RĂZVAN al cărui dialog înregistrat în mediul ambiental îl voi face public în episodul următor.

         18.03.2021                                               Cu drag, Emma Anastasia

Sursa foto: curentul.info

Articolul precedentVACANȚE ANULATE DE PANDEMIE
Articolul următorPercheziție în portul Constanța la un container adus din Turcia. Ce au găsit polițiștii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.