DE CE SE TEME FAMILIA COSMA

PAMFLET

​         În urbea noastră „mică”, circulă anumite zvonuri potrivit cărora „famiglia” Cosma speriată de împrejurarea că nu mai are susținere politică și nici susținere în plan judiciar, au mers cu jalba în proțap, ca în vremurile fanariote, să ceară sprijin pentru rezolvarea favorabilă a problemelor penale cu care se confruntă, pe bună dreptare.

​         În Ploiești, se zvonește că, Cosma Vlad Alexandru care are un dosar penal pe rolul Curții de Apel Ploiești, l-ar fi contactat pe distinsul avocat George Botez, consilier județean, dar și soț al unei distinse doamne judecător, căruia în disperare de cauză i-ar fi propus un troc,  pentru că altfel nu pot să îl cataloghez.

         Astfel că, în schimbul unei soluții de achitare, în dosarul aflat în curs de judecată la Curtea de Apel Ploiești, în apel, Cosma Vlad Alexandru ar fi promis avocatului George Botez că o va convinge pe doamna senator Fulgeanu-Moager Laura- Mihaela să demisioneze din Senatul României pentru ca domnul Botez, fiind în poziție eligibilă, să devină senator.

​         Sunt ferm convins că, așa cum îl cunosc de peste 20 de ani pe avocatul Botez, o persoană onorabilă și de o moralitate ireproșabilă, în cazul în care  a existat aceasta discutie, a sesizat organele abilitate ale statului referitor la acest troc, pe care legea penală îl califică ca fiind cumpărare de influență, faptă prevăzută și pedepsită de art. 292 din Codul penal cu închisoare de la 2 la 7 ani.

​         Un alt zvon care circulă prin oraș este că, Alexe Răzvan, omul de casă al „famigliei” Cosma, a realizat că, în dosarele penale în care a fost trimis în judecată lucrurie nu stau așa cum și-ar fi dorit, drept pentru care, afirmă și se vaită că este: „ GROASĂ”.

​         Iar dacă, tot vorbim de zvonuri, care circulă în piața liberă, cel mai senzațional este acela că, Cosma Vlad Alexandru a înregistrat, evident ilegal, toate discuțiile purtate cu doamna procuror Adina Florea și este dispus să le facă publice în spiritul DREPTULUI LA ADEVĂR.

          17.04.2021                                                             Emma Anastasia

Articolul precedentVIDEO Focuri de armă în Portul Constanța. Contrabandiști de țigări prinși în flagrant
Articolul următorVIDEO – Dezvăluiri în premieră făcute de generalul Talpeș – Interviu exploziv cu fostul șef al SIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.