Din categoria „Poate că ai fost întotdeauna deșteaptă, dar asimptomatică.” -autor necunoscut.

         PAMFLET

Nu este un subiect pe placul meu dar nu pot să mă prefac că nu am observat.

         Am vizualizat seara trecută o declarație șoc a doamnei parlamentar Diana Soșoacă în timpul unor manifestări de stradă ad-hoc referitoare la restricțiile impuse urmare pandemiei.

         Se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! În cazul în care dispărem căutați-ne la spitalele de nebuni că e posibil să fim internați acolo. Criminalii! Criminalii!

         Este evident faptul că situația actuală din România impune luarea unor măsuri care să combată răspândirea virusului.

         La fel de evident este că ne luptăm cu un ucigaș din umbră care a curmat viețile celor dragi și apropiați nouă.

         Nu știu și pentru că nu mă pricep nu pot să afirm că actualele restricții sunt de natură să combată pandemia dar cineva trebuie să facă ceva.

         Democrația, așa cum o înțeleg eu, presupune toleranță să înțelegem că există oameni care la un moment dat nu sunt de acord cu majoritatea.

         Este dreptul lor să protesteze dar în același timp tot legile democrației impun minorității să se supună majorității.

         Ceea ce este uimitor este că se încearcă politizarea unor frustrări firești ale populației care începe să nu mai înțeleagă nimic.

         Realitatea însă este covârșitoare în sensul că, ne mor părinți, frați, surori, copii.

         Din păcate saloanele de la ATI nu mai fac față, medicii, întreg personalul medical este extenuat asta fiind realitatea cu care ne confruntăm.

         Este evident faptul că niciun guvern nu își dorește să gestioneze o astfel de situație dar, cei aflați acum la guvernare nu au altă posibilitate în sensul că încearcă să găsească soluții în lupta cu un inamic nevăzut, fantomatic.

         În concluzie distinsă doamnă parlamentar singura persoană care decide internarea dumneavoastră la “spitalul de nebuni” sunteți dumneavoastră și vă rog să nu mai politizați nemulțumirile, de altfel îndrituite ale unei părți din populație.

                  31.03.2021                                     Cu drag, Emma Anastasia  

Articolul precedentAmenzi uriașe după protestul din Capitală: Au fost aplicate 141 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 98.025 de lei
Articolul următorMedicul Gheorghe Burnei a fost CONDAMNAT la 2 ani și 6 luni cu suspendare pentru luare de mită – Decizia este DEFINITIVĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.