Ieri, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, au efectuat o percheziţie la locuinţa a două persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

 

La data de 24 septembrie 2020, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri de risc, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, au efectuat o percheziţie domiciliară, în municipiul Iaşi, la locuinţa a două persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

 

Din cercetări a reieșit faptul că doi soţi ar fi comercializat droguri de risc, respectiv cannabis, de la adresa de domiciliu din municipiul Iaşi, către mai multe persoane.

 

În urma percheziţiei, au fost ridicate droguri de risc (cannabis), bani susceptibili a proveni din traficul de droguri, precum şi alte bunuri care ar fi ajutat în activităţile ilicite.

 

De asemenea, cele două persoane au fost conduse la audieri, iar faţă de acestea procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi au dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentate Tribunalului Iaşi.

 

La activităţi au participat şi jandarmi.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentGiorgiana Hosu a DEMISIONAT din funcţia de procuror-şef DIICOT, după ce soțul ei a fost CONDAMNAT
Articolul următorSHAKY, firma de confecții și blănuri de lux, etalon al eleganței pe piața din România. Colecții noi care îmbracă bunul gust

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.