Fostul fotbalist român va fi eliberat definitiv din închisoare, la 6 luni după ce a ajuns în spatele gratiilor. El a fost arestat după ce a condus în repetate rânduri fără permis.

Dănuț Lupu a fost condamnat, astă-toamnă, la 7 luni și 10 zile de închisoare pentru că a condus fără permis în mai multe rânduri. A obținut eliberarea condiționată în urmă cu o lună, dar procurorii au făcut contestație. 

Miercuri s-a judecat apelul Parchetului.

Decizie definitivă: Lupu, eliberat!

Fostul fotbalist român va fi eliberat definitiv din închisoare, la 6 luni după ce a ajuns în spatele gratiilor. El a fost arestat după ce a condus în repetate rânduri fără permis.

„Dănuț Lupu a primit decizia definitivă și va ieși din spatele gratiilor”. 

Practic, judecătorii au respins contestația făcută de procurori care doreau ca Dănuț Lupu să-și execute întreaga pedeapsă de șapte luni și 10 zile pentru conducere fără permis.

Consternat că a fost condamnat

Ajuns la vârsta de 56 de ani, Lupu a fost condamnat definitiv, în data de 2 octombrie, la 7 luni și 10 zile de închisoare pentru conducere fără permis.

Pentru că, la acel moment, acesta era plecat în străinătate, s-a predat abia șase zile mai târziu, pe Aeroportul Henri Coandă, după ce autoritățile îl dăduseră deja în urmărire internațională.

„Nu am omorât pe nimeni, nu am furat niciun ban de la bancă, nu m-au prins drogat sau băut…

Doar m-am dus la spital. Nu s-a ținut cont de lucrul ăsta, chiar dacă au controlat și au văzut că am fost la spital. Dar nu mai contează”, a spus Lupu când a aflat condamnarea.

Sursa: Newsinn

Articolul precedent200 de percheziții într-un dosar de pornografie infantilă, trafic de minori, criminalitate informatică
Articolul următorCriminalul din Berceni, condamnat la 26 ani de închisoare! Marcel Şerbuc, acuzat că a ucis o fată de 12 ani şi i-a ascuns cadavrul în ladă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.