Blocarea metroului nu e faptă de terorism! Este concluzia procurorilor DIICOT, obținută în exclusivitate de Realitatea PLUS. Anchetatorii au trimis dosarul la Parchetul Sectorului 4, care continuă cercetările în urma evenimentului de la finalul lunii martie. Procurorii au cerut documente și au extins ancheta.

Procurorii DIICOT au analizat plângerea depusă de METROREX la finalul lunii martie, după protestul de la metrou, și au ajuns la consluzia că aceste presupuse fapte nu sunt de competența Parchetului anti-mafia, ceea ce înseamnă că nu sunt fapte de terorism. Prin urmare, au trimis plângerea la Parchetul sectorului 4. 

Aceștia aveau deja o bucată de investigație pe care, de altfel, au și extins-o. 

Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, cercetările la sectorul 4 au fost extinse pentru infracțiuni de zădărnicire a combaterii bolilor.

În același dosar aflat acum pe rolul Parchetului sectorului 4 se cercetează și modul în care a fost încălcată legea în ceea ce privește declararea grevei. 

Potrivit acelorași surse, până în prezent au fost audiate aproximativ 20 de persoane, iar procurorii au cerut documente atât de la METROREX, cât și de la sindicate.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentDREPTUL LA ADEVĂR
Articolul următorMarian Vanghelie, acuzații grele pentru procurorii care cereau denunțuri: Mai pe paradeală. Pe Geoană l-au vrut cel mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.