11 percheziții în Botoșani într-un dosar ce vizează traficul de cannabis. Procurorii DIICOT au dus la audieri nu mai puțin de 33 de persoane.

”La data de 05.10.2020 procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Botoşani împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani au efectuat un număr de 11 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Botoşani, la locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada aprilie 2019 – septembrie 2020, o persoană a procurat, deţinut şi vândut în repetate rânduri, în special către tineri, diverse cantităţi de cannabis. Distribuţia drogurilor de risc s-a realizat atât din anumite locuinţe de pe raza municipiului Botoşani, cât şi stradal, personal de către suspect sau prin intermediul unor persoane din anturajul său, folosite ca distribuitori pentru predarea drogurilor şi respectiv preluarea sumelor de bani”, transmite DIICOT.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate substanţe vegetale susceptibile de a fi cannabis, 9 telefoane mobile, 8 cartele SIM, două sticluţe ce conţin ulei de cannabis (CBD), 820 de lei, 3 cântare electronice, 4 grindere, mai multe recipiente care prezentau urme de fragmente vegetale, un HDD şi mai multe înscrisuri.

La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Botoşani au fost aduse, în vederea audierii, un număr de 33 de persoane.

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentFostul director al Apelor Române Bacău, SANDU VICTOR, din nou în arest
Articolul următorRaluca Prună, despre modificarea Legilor Justiției: Importantă e revenirea la măsura privind durata cursurilor la Institutul Național de Magistratură

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.