Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală,  au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.

Operațiunea a fost finalizată la data de 17 martie 2022, când, în baza mandatului emis de Tribunalul București, a fost efectuată o percheziție la domiciliul persoanei bănuite, în București și a fost pus în executare un mandat de aducere.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate, pentru cercetări, o cultură indoor de cannabis compusă din 16 plante aflate la maturitate, cu sisteme complete de întreținere și dezvoltare a plantelor (iluminat, încălzire, filtrare aer, irigare, încălzire, fertilizare) și aproximativ 6,5 kilograme de cannabis.       

Bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, care, după audiere, a dispus măsura reținerii și a formulat propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Cercetările sunt continuate, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentPercheziţii în Bucureşti şi Ilfov într-un dosar de evaziune fiscală
Articolul următorPercheziții la cadre medicale și la alte persoane fără calitate specială suspectate de fapte de corupție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.