Tatăl lui Sebastian Olariu, studentul ucis după ce Vlad Pascu a intrat cu mașina într-un grup de tineri la 2 Mai, a reclamat, joi, atitudinea judecătoarei de la Judecătoria Mangalia, la primul termen al procesului, el spunând că în sala de judecată au fost scene halucinante: „A întrebat dacă băiatul meu este în sală”, a spus acesta.

Procesul lui Vlad Pascu, băiatul de 19 ani care, drogat fiind, a intrat cu mașina în două grupuri de opt tineri la 2 Mai, iar doi studenți au murit, în vara anului trecut, a avut primul termen joi, la Judecătoria Mangalia.

Procesul a fost amânat, însă, la cererea lui Vlad Pascu, care nu a fost reprezentat de niciun avocat, susținând că apărătorul acestuia este în grevă.

Părinţii tinerilor care și-au pierdut viața în accident au reclamat tergiversarea procesului și atitudinea judecătoarei, calificând totul drept „o bătaie de joc”.

Tatăl lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accident, a ieșit plângând de la Judecătoria Mangalia, spunând că judecătoarea a întrebat, în sală, „unde este Sebastian” și a cerut buletinul băiatului:

„Nu am simțit în viața mea un asemenea judecător. Îi voia buletinul (n.r. – buletinul lui Sebastian Olariu, băiatul mort în accident)”, a mai spus acesta.

Accidentul a avut loc în 19 august 2023, pe DN 39, în apropierea localităţii Vama Veche, după ce Vlad Pascu a intrat cu mașina într-un grup de opt tineri care mergeau pe marginea drumului. Roberta Marina Dragomir (20 de ani) și Sebastian Andrei Olariu (21 de ani), ambii fiind studenți la Facultatea de Geografie a Universității București, au murit pe loc. Alți trei tineri au fost răniți.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentAlte trei educatoare, bănuite că agresau copiii la grădinița din Popești Leordeni
Articolul următorJudecătoarea care nu știa de victimele de la 2 Mai are probleme cu legea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.