Ia amploare ancheta de la grădinița groazei din Popești Leordeni! Alte trei educatoare sunt bănuite că ar fi abuzat copiii. Cel puțin 11 părinți au fost audiați până acum, iar declarațiile lor sunt de-a dreptul șocante. Chiar și așa, nimeni nu a depus plângere până să apară înregistrarea cu educatoarea care amenința și bătea copiii pe care îi avea în grijă. Detaliile următoare au un puternic impact emoțional!

Potrivit declarațiilor făcute de părinți, educatoarea s-ar fi purtat urât cu copiii de mai multe ori, nu doar atunci când a fost înregistrată.

Micuții aveau acasă un limbaj care le dădea de gândit. Mai mult, sunt bănuite de abuzuri și alte trei colege, educatoare și ele. Despre bătăi repetate și țipete au vorbit la audieri numeroși părinți.

Adulții plăteau lunar grădiniței sume cuprinse între 1.100 lei și 1.600 lei. În plus, ei erau sancționați cu câte 25 de lei pentru fiecare jumătate de oră, în cazul în care nu ajungeau să-și ia copiii la timp.

Tot săptămâna aceasta va fi chemată la audieri și educatoarea din înregistrare, care nu a vorbit până acum în fața anchetatorilor.

Între timp, primăria orașului Popești Leordeni a anunțat că a cerut o statistică de la Registrul Comerțului pentru a vedea câte astfel de grădinițe clandestine există în localitate. 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentCe a făcut directorul FBI în România. Anunțul Ministerului Justiției
Articolul următorTatăl băiatului ucis de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, plângând, la ieșirea din instanță: „Judecătoarea a întrebat unde este fiul meu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.