Judecătoarea care și-a bătut joc de familiile victimelor lui Vlad Pascu pare să fie cea mai săracă magistrată, dacă ne luăm după declarația de avere. Ioana Ancuța Popoviciu are doar o mie de lei în cont, adică mai puțin de 10% din salariul ei lunar. Judecătoarea este magistrat la Judecătoria Mangalia din martie 2022, iar anul trecut, a fost sancționată disciplinar pentru „exercitarea funcției cu gravă neglijență”.

In timpul procesului lui Vlad Pacu, femeia a mestecat gumă și a intrebat dacă unul dintre tinerii morți în accident este în sală. Părinții îndurerați cred cu tărie că judecătoarea a fost manipulată. 

Părinţii tinerilor care și-au pierdut viața în accident au reclamat tergiversarea procesului și atitudinea judecătoarei, calificând totul drept „o bătaie de joc”.

NATO: Candidatura olandezului Mark Rutte, susţinută de SUA, Marea Britanie şi Germania

Tatăl lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accident, a spus că judecătoarea a întrebat, în sală, „unde este Sebastian” și a cerut buletinul băiatului:

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentTatăl băiatului ucis de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, plângând, la ieșirea din instanță: „Judecătoarea a întrebat unde este fiul meu”
Articolul următorJudecătoarea lui Vlad Pascu riscă excluderea din magistratură

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.