Nouă percheziţii au loc joi în Bucureşti şi în Călăraşi, la persoane suspectate că au primit ilegal sume de 4.500 de lei lunar, reprezentânf indemnizaţii de sprijin în contextul pandemiei de COVID-19.11 persoane sunt vizate de ancheta polițiștilor .

Poliţiştii de la Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare joi, 21 ianuarie, 8 mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti, un mandat de perchezitie domiciliară in judeţul Călăraşi şi 12 mandate de aducere, într-un dosar privind fapte de înşelăciune”, anunţă Poliţia Capitalei.

În perioada martie 2020- prezent, 11 persoane, folosind documente falsificate, au solicitat şi primit din partea Agenţiei de Plăti şi Inspecţie Socială indemnizaţii destinate sprijinirii salariaţilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS COV 2, in valoare de 4.500 lei/ lună. Cuantumul prejudiciului urmează a fi stabilit pe parcursul cercetărilor.

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentVIDEO| Percheziții în județul Tulcea. Oile de pe nava scufundată în Portul Midia, îngropate pe un teren viran
Articolul următorIa pastila SRS: Cine să sperie ciorile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.