Oameni noi în politică sau „produse” bine pregătite în laboratoarele secrete? Cine este Vlad Voiculescu, actualul ministru al sănătății? Personaj de film, înconjurat de consilieri cu legături primejdioase cu big pharma, fondatorul rețelei 2.0, fiul unui fost colaborator al Securității, Vlad Voiculescu creează din ce în ce mai multe controverse.

Cum a ajuns tânărul norocos din Pucioasa să fie angajat pe un post important la o bancă din Viena? De ce a ascuns că familia sa a avut legături cu Securitatea? Ce studii are de fapt ministrul care după incendiul de la Matei Balș a spus că face ce poate? I-a favorizat pe cei de pe piața imunoglobulinei? De ce s-a opus transplantului pulmonar în România?

Este cel mai înfocat susținător al implicării ONG-urilor în actul de guvernare! Mandat nou de ministru, aceleași practici și colaboratori vechi. 15 consilieri și 4 secretari de stat! Dezvăluiri de senzație doar la Culisele statului paralel cu Anca Alexandrescu!

Articolul precedentComunicat Detaco: Oameni-cheie din conducerea Romprest sunt vinovați de „criza gunoaielor” din sectorul 1
Articolul următorDREPTURILE PACIENȚILOR, CE FACEM ÎN CAZ DE MALPRAXIS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.