Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a depus o plângere penală pe numele premierului Florin Cîțu și a demnitarilor implicați în decizia Guvernului de a aloca din Fondul de Rezervă bani pentru primarii PNL și UDMR. Liderul PSD îi acuză pe aceștia de abuz în serviciu. 

Liderul PSD îl acuză pe premier că ”și-a plătit funcția” din banii statului, în timp ce oamenii suferă de frig, sărăcie și foame. 

”Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame!  Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR.
Cîțu și-a plătit functia la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! Iohannis și Cîțu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale și școli închise!
Așa crede Iohannis că ne pune pe toți cu botul pe labe! Fostul primar al Sibiului a pierdut total contactul cu realitatea, crezând că așa îl va putea tine pe Cîțu, un premier deja mort, în funcție!
Le spun clar: în ciuda tuturor amenițărilor și a deciziilor profund nedrepte ale guvernării lor eșuate, nu vom ceda! Vor primi în schimb ceea ce merită:
1. plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern; 
2. atacăm și desființăm hotârărea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă;
3. Cîțu va pleca! De tot!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Guvernul interimar condus de Florin Cîțu a alocat, miercuri seară, peste un miliard de lei din Fondul de Rezervă primarilor. Banii au fost direcționați cu precădere înspre primarii PNL care l-au votat la Congres, dar și spre UDMR. Mai exact, 80% din sumă merge la edilii PNL și UDMR, iar restul, la PSD. Mai multe detalii despre cum a împărțit șeful Guvernului banii sunt disponibile AICI. 

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentAvocatul Poporului: „Suspendarea internărilor prin ordin de ministru este neconstituțională”
Articolul următorMOTIVAREA în cazul moţiunii de cenzură depusă de USR şi AUR: CCR nu poate decide dacă listele de semnături prezintă ştersături sau sublinieri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.