Mama elevului din Târgu Mureș care și-a bătut diriginta până a băgat-o în spital a contestat decizia de exmatriculare a fiului său. Între timp, băiatul se află în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Mama elevului de la Colegiul ‘Alexandru Papiu Ilarian’ din Târgu Mureş, care şi-a lovit diriginta în data de 11 martie, în incinta şcolii, a contestat decizia de exmatriculare a fiului său, luată de Consiliul de Administraţie al instituţiei de învăţământ în data de 23 martie 2024.

Surse din cadrul Consiliului de Administraţie al Colegiului Naţional „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu Mureş susţin că în cel mai scurt timp contestaţia urmează să fie analizată.

Hotărârea atacată cu contestaţie prevede că elevul se poate înmatricula din toamnă la o altă şcoală.

Între timp, elevul se află în arest la domiciliu pentru 30 de zile, acesta fiind inculpat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor concurente de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce, în data de 11 martie, şi-a agresat fizic diriginta, aceasta necesitând îngrijiri medicale.

Băiatul de 15 ani, care fusese sancționat de mai multe ori pentru comportament nepotrivit, a luat-o la bătaie pe profesoară de supărare că fusese sancționat în urma altui scandal pe care l-a făcut în școală.

Adolescentul a amenințat-o inclusiv cu moartea pe diriginta lui, iar mama acestuia era de față.

Elevul a lovit-o cu pumnii și picioarele în față și abdomen pe profesoară, chiar pe holul școlii. El s-a oprit abia în momentul în care a intervenit portarul unității de învățământ. Ulterior, profesoara a fost transportată la spital, iar elevul a fost dus la secția de poliție

Sursa: Newsinn

Articolul precedentDetalii tulburătoare în cazul studentei la Medicină ucisă de iubitul gelos. Fata, omorâtă cu 30 de lovituri de cuțit
Articolul următorCornel Dinicu, patronul de la ‘Ferma Dacilor’, scapă de arestul la domiciliu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.