Cornel Dinicu, patronul complexului turistic Ferma Dacilor, scapă de arestul la domiciliu. Acesta va fi cercetat sub control judiciar, a decis, luni, Judecătoria Ploieşti. Decizia nu este definitivă.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii au respins propunerea procurorilor de prelungire a arestului la domiciliu în cazul lui Dinicu şi au înlocuit această măsură preventivă cu măsursa controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, conform Agerpres.

Iniţial, Cornel Dinicu, acuzat de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, a fost arestat preventiv la începutul lunii ianuarie, iar de la data de 1 februarie se află în arest la domiciliu.

Administratorii complexului turistic – Cornel Dinicu,Vitomir Adrian Ristin şi Adelina Elena Ilie – sunt acuzaţi de distrugere din culpă, în urma incendiului devastator soldat cu opt morţi, între care trei copii, care s-a produs în dimineaţa zilei de 26 decembrie 2023, la Ferma Dacilor din satul prahovean Tohani.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentMama elevului care și-a bătut diriginta până a băgat-o în spital a contestat decizia de exmatriculare a fiului său
Articolul următorVIDEO Percheziții în 14 județe, într-un dosar de contrabandă cu țigări

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.