Apar noi detalii cutremurătoare în cazul tânărului care și-a ucis cu sânge rece iubita. Criminalul studentei de la Medicină a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. După 10 ore de audieri, tânărul de 23 de ani, student la Teologie, a recunoscut fapta. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional! Anchetatorii spun că tânăra a fost găsită aproape decapitată după ce tânărul a ucis-o cu zeci de lovituri de cuțit. 

Ancheta în cazul studentei de 21 de ani ucisă într-un apartament din Timișoara scoate la iveală detalii șocante. Potrivit procurorilor, tânărul a ucis-o cu o furie greu de imaginat. Acesta a lovit-o cu 31 de lovituri de cuțit, în zona gâtului și a toracelui. Până și anchetatorii au fost îngroziți când au văzut că fata aproape a fost decapitată. Totul a pornit din cauza geloziei, după ce tânăra i-ar fi spus iubitului său că vrea să încheie relația.

După ce a comis fapta, criminalul a avut timp să se schimbe de haine, să se spele și să plece în localitatea natală din Caraș Severin. Acolo l-au găsit polițiștii după ce a fost anunțată crima la 112. Rudele și vecinii fetei din satul natal, din județul Gorj, sunt în stare de șoc.

Bărbat: Era foarte cuminte,
Reporter: Parintii ce au spus?
Bărbat: Nu stiu, au plecat aseara tarziu, tot nu le venea sa creada.

„Andreea era o fata cu zambetul pe buze, era fata foarte frumoasa. Nu pot sa o decsriu… Imi pare atat de erau”, a povestit o vecină.

Fata va fi ridicată astăzi de la IML și dusă în localitatea Padeș, unde va fi condusă pe ultimul drum. Călăul său și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor iar acum riscă până la 25 de ani de închisoare. Individul de 23 de ani era student la două facultăți de top, la Medicină și Facultatea de Teologie.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentAna Maria Păcuraru dă tonul în politica internă și internațională, din fruntea Departamentului Externe. Emisiunea „Raport de Zi revine”, din 25 martie, la Realitatea PLUS
Articolul următorMama elevului care și-a bătut diriginta până a băgat-o în spital a contestat decizia de exmatriculare a fiului său

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.