Fostul șef al UNIFARM – Adrian Ionel a ajuns la DNA. El este audiat și va fi confruntat cu denunțătorul său. Adrian Ionel a ajuns la DNA, marți dimineață, alături de avocatul său. Niciunul nu a vrut să dea declarații.

 

Directorul UNIFARM, Adrian Ionel Eugen, este acuzat de procurorii DNA pentru că ar fi cerut mită 760.000 de euro pentru un contract de achiziție a echipamentelor de protecție împotriva infectării cu virusul COVID 19. Ca urmare a anchetei DNA, Adrian Ionel a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

El respinge categoric acuzațiile ce îi sunt aduse de procurori și afirmă că nu ar fi cerut niciodată bani în legătură pentru contracte de achiziții.

El este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite, complicitate la trafic de influenţă, instigare la fals intelectual şi folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Procurorii anticorupţie spun că Eugen Adrian Ionel ar fi pretins 760.000 euro unui intermediar ce reprezenta o societate comercială pentru ca Unifarm, companie de stat, să atribuie un contract de achiziţie a echipamentelor de protecţie împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2 – 250.000 de combinezoane şi 3 milioane de măşti chirurgicale.

 
Articolul precedentMafioți români, ȚEPE la bancomate în valoare de un miliard de dolari. Gangsterii, originari din Craiova, sunt urmăriți de FBI
Articolul următorÎncep audierile în cazul procurorilor din dosarul „Caracal”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.