Dezvăluire bombă la Realitatea Plus, în emisiunea „Controversat„. Un microfon a fost descoperit sub scaunul unui demnitar-cheie din statul român. Chiar în biroul de la minister. Este vorba despre Raed Arafat, iar aparatura a fost descoperită la Ministerul de Interne. 

Potrivit informațiilor Realitatea PLUS, dispozitivul a fost amplasat pentru o anchetă coordonată de Direcția Națională Anticorupție.

Procurorul general al României a și investigat cum a ajuns microfonul acolo, potrivit Realitatea Plus.

Procurorul DNA care a coordonat operatiunea si-a dat demisia de la parchet. Episodul s-a întâmplat la jumătatea lunii martie.

Realitatea Plus a încercat să obțină reacții de la șeful DSU Raed Arafat și de la procurorul general Gabriela Scutea, dar niciunul dintre ei nu a comentat. 

Dezvăluirea a venit în ziua în care instanța a respins cererea procurorilor de redeschidere a anchetei în care era vizat șeful DSU, privind o achiziționare de echipamente medicale.

Procurorul este militar, ceea ce înseamnă că nu Raed Arafat era în vizorul DNA, iar întrebarea este cine era persoana urmărită de cei de la anticorupție.

Raed Arafat scapă de ancheta procurorilor. Instanța a respins redeschiderea dosarului privind achizițiile din pandemie

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentPercheziții în Iași într-un dosar care vizează constituirea grup infracțional organizat, trafic de persoane și spălare a banilor
Articolul următorVIDEO Peste 40 de percheziții la Constanța la traficanții de droguri. 14 persoane reținute

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.