Viorel Hrebenciuc va fi eliberat condiționat după ce a săvârșit un an de închisoare. Fostul deputat PSD a primit decizia miercuri.

 

A fost condamnat în septembrie anul trecut la trei ani de închisoare în dosarul Giga TV. Potrivit rechizitoriului, în 2013, CNA a decis retragerea licenţei audiovizuale pentru postul Giga TV, controlat de fostul edil.

Acum, la nici un an de când este în spatiile gratiilor, fostul parlamentar speră să fie pus în libertate.

 

Judecătoria Sectorului 4 a respins inițial cererea de eliberare condiţionată din închisoare formulată de fostul deputat Viorel Hrebenciuc, închis la Penitenciarul Jilava.

Pentru a îndeplini condiţiile eliberării condiţionate, Viorel Hrebenciuc a deschis un proces la Curtea de Apel Bucureşti şi a obţinut contopirea pedepselor primite în dosarele Giga TV (3 ani) şi cel privind retrocedările ilegale de păduri (2 ani), astfel încât la cele 8 luni executate în primul dosar se vor adăuga alte 8 luni, reprezentând durata reţinerii, a arestului preventiv şi a arestului la domiciliu din al doilea dosar.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentȘoferița din Iași care a omorât 4 muncitori cu mașina AVEA DISCERNĂMÂNT în momentul accidentului: HALUCINANT ce a făcut după incident
Articolul următor24 de tone de pământ de flori amestecat cu droguri, la Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.