Cardiologul braşovean Sorin Baloş a fost reținut, aseară, pentru 24 de ore. 

Acesta este acuzat că a primit mită în valoare de 10.000 de lei pentru efectuarea unei intervenții chirurgicale. Acesta este medic cardiolog la Spitalul Clinic Județean din Braşov, dar lucrează şi la o clinică privată. Potrivit unor surse, cadrul medical al fi primit un avans de 2.000 de lei şi a fost prins în flagrant în timp ce primea şi restul banilor, 8.000 de lei. Tranzacția s-a făcut la clinica privată unde lucra medicul. În apărarea lui, doctorul susține că banii erau pentru un consult postoperatoriu. După audieri de câteva ore la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

În disperarea lor, rudele i-au trimis un mesaj chiar polițistului Marian Godină, care le-a indicat cum să procedeze pentru a-l prinde în flagrant pe medic.

„Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele și să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune și i-am zis să nu cumva să dea înapoi și să aibă încredere. Nu a dat, iar azi s-a dus să dea bănuții domnului doctor. Pe hol așteptau câțiva „pacienți” care au intrat în cabinet nepoftiți, imediat după tranzacție. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta. V-ar mustra conștiința în locul meu? Pe mine nu”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Articolul precedentNumirea procurorilor, în pixul lui Iohannis: Interimat de un an la Parchete – Procedura de numire, BLOCATĂ
Articolul următorDescinderi în 3 județe, rețea de CERTIFICATE COVID FALSE anihilată. Medic, suspectat de zeci de ”vaccinări la chiuvetă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.