Procurorii DIICOT și ofițerii poliției judiciare au anunțat cea mai mare captură din istoria celor două instituții. 1,5 tone de hașiș și 751 de kg de pastile de captagon, cunoscut ca ”drogul jihadului” au fost descoperite la finalul lunii august într-un container din Portul Constanța. Drogurile erau ascunse printre cutii de săpun. 

 Containerul în care erau ascunse drogurile a fost transportat de o navă care a plecat din Portul Latkia, din Siria. După ce a tranzitat Turcia, pe 30 august nava a ancorat în Portul Constanța. 

În urma perchezițiilor, în container au fost descoperite aproximativ 1,5 tone de hașiș și 751 de kg de pastile de captagon, respectiv 4.024.250 de pastile. 

Drogurile, care au o valoare de piață de aproximativ 60 de milioane de euro, erau ascunse printre cutii cu săpun organic, care are o densitate mare. În acest dosar sunt cercetate mai multe persaone, cetățeni români și străini, informează DIICOT. 

Articolul precedentAfaceriști din Buzău vizați de ancheta fosfurii de aluminiu
Articolul următorDezvăluiri bombă din Republica Ploiești: Reglări de conturi în stil MAFIOT. Înregistrare din biroul pesediștilor. Cum a fost anihilată caracatița politică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.