Afaceriștii din Buzău sunt vizați în ancheta fosfurii de aluminiu, substanța toxică care a ucis doi copii în Iași cu câteva zile în urmă.

Oameni de afaceri din Buzău sunt vizați de o anchetă extinsă care a pornit de la moartea a doi copii din Iași, intoxicați cu fosfură de aluminiu. Substanța extrem de toxică a fost comerciaizată prin intermediul unor comerciați buzoieni.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, împreună cu polițiștii specializați în domeniul CBRN (chimic,biologic, radiologic şi nuclear) din cadrul SIAS și polițiștii din cadrul IPJ Buzău, coordonați de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău au descins astăzi în 10 locații din Buzău și Râmnicu Sărat, spații a unor agenți economici. Aici au identificat 280 de flacoane și recipiente cu fosfură de aluminiu, cântărind aproximativ 20 de kg.

Suspecți principali sunt doi bărbați de 39 și 46 de ani sunt din Cernătești. Aceștia comercializau substanța fără a deține autorizație specială.

ImagineImagine

Articolul precedentRealitatea PLUS, răspuns la atacurile Statului Paralel
Articolul următorVIDEO Captură ISTORICĂ pentru Poliția Română: hașiș și ”drogul jihadului” de 60 de milioane de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.