Ministrul Justiţiei Stelian Ion mărtutiseşte că a fost avertizat de mai mult timp asupra faptului că nu va putea pune în practică ceea ce şi-a propus în privinţa portofoliului pe care îl deţine, până când nu vor avea loc alegerile interne din PNL. El susţine că „nu putem opri toate reformele importante să aşteptăm să vedem” cine va conduce PNL, iar ceea ce se întâmplă „trebuie să dea de gândit celor di PNL”.

„Eu eram gata cu legile justiţiei din martie, am spus de la tribuna Parlamentului că urmează să le înaintez, ulterior au fost nemulţumiri că le-am înaintat prea repede. S-a spus că trebuie să le rediscutăm, le rediscutăm. La un moment dat, mi s-a spus că «Ştii, nu o să se întâmple prea mare lucru până la alegerile din PNL» şi nu am crezut… chiar nu am crezut, că nu am văzut legătura. Nu are rost să spun cine mi-a spus”, a afirmat Stelian Ion duminică seară, la Digi 24.
El a afirmat, răspunzând unei întrebări, că „inclusiv din PNL” au fost oameni care i-au transmis acest lucru.  Stelian Ion susţine că ceea ce se întâmplă „ar trebuie să le dea de gândit” liberalilor.
„Nu are importanţă cine anume mi-a spus, important este că s-a discutat şi iată, se vede acum. Se vede şi  trebuie dă depăşim acest moment. Lupta s-a acutizat foarte mult, deja are nişte conotaţii neplăcute, negative. În privinţa alegerilor interne din USR PLUS vedem altă abordare şi chiar îmi doresc să continue în maniera asta, cu o anumită eleganţă. Avem o concurenţă, avem o competiţie, dar avem şi o ţară de guvernat şi avem reforme de făcut. Nu putem opri toate reformele importante, să aşteptăm să vedem. Şi, până la urmă, ce importanţă ar avea care dintre cei doi iese? Unul vrea să facă reforme, celălalt nu vrea să facă reformă? Vor amândoi se gândesc până atunci dacă or să le împingă? Deci, chestiunea asta ar trebui să dea de gândit celor din PNL”, adaugă ministrul Justiţiei.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentDragoș Săvulescu a fost pus sub control judiciar și trebuie să rămână în Grecia
Articolul următorAvocatul Dan Chitic: „Dacă Florin Cîțu nu a menționat că a fost condamnat, atunci este uzurpare de calități oficiale”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.