Șoferița care a ucis sâmbătă două fete în cartierul bucureștean Andronache, după ce a intrat cu mașina pe trotuar, va fi plasată timp de 60 de zile sub control judiciar de către magistratul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Sectorului 2, afirmă surse Realitatea PLUS. Inițial, șoferița a fost reținută pentru 24 de ore, după ce s-a aflat că ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

Instanța a respins cererea de arestare preventivă. Nu este însă o decizie definitivă.

Brigada Rutieră făcuse recent următoarele precizări.

„Urmare a accidentului din data de 27.02.2020, care a avut pe str.Mențiunii, din sectorul 2, soldat cu decesul a două persoane, facem următoarele precizări:

În baza probatorului administrat, polițiștii Brigăzii Rutiere au dispus masura reținerii pentru 24h față de conducătoarea auto, urmând ca aceasta să fie prezentată unității de parchet competente cu propunerea de a se dispune masura arestului preventiv.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului”.

Sursa: Realitatea din Justitie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here