Protestatarul Cristian Dide a fost reținut, luni seară, pentru 24 de ore, de către procurorii DIICOT Iași, fiind acuzat de introducere în țară și trafic cu droguri de mare risc. Dide a fost reținut în Gara de Nord, chiar în trenul care urma să plece spre Iași.

Dide este suspectat că a trimis pachete cu droguri chiar către DIICOT.

Luni dimineaţă, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi, au efectuat 9 percheziţii domiciliare în judeţele Ilfov şi Călăraşi şi în Bucureşti, la sediile unor magazine şi la locuinţele unor persoane suspectate de de trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc (canabis şi produse cu conţinut THC).

Potrivit unui comunicat al DIICOT, o persoană a procurat din afara ţării, dar şi de pe teritoriul României cantităţi de canabis pe care le-a deţinut şi distribuit prin intermediul unor societăţi de curierat. O parte dintre aceste stupefiante au fost trimise, sub formă de colete, către DIICOT – Structura Centrală şi Serviciul Teritorial Iaşi.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost ridicate produse şi substanţe, susceptibile a face parte din categoria drogurilor.

Protestatarul Cristian Dide s-a exprimat și public în favoarea legalizării consumului de canabis în România.

 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentLudovic Orban: Coldea a fost stăpânul inelelor, toate creșterile de tentacule ale SRI-ului s-au produs sub el
Articolul următorAUR îi cere Laurei Codruța Kovesi să înceapă investigarea modului în care Comisia Europeană a făcut achizițiile de vaccinuri anti COVID-19

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.