Șeful Consiliului Județean (CJ) Călărași va fi judecat pentru că ar fi amenințat un procuror care îl ancheta. Potrivit DNA, politicianul i-ar fi spus anchetatorului că îl va distruge și că va pune serviciile pe urmele lui, relatează Realitatea PLUS.

Președintele Consiliului Județean Călărași a fost chemat în repetate rânduri la Parchetul din Călărași, acolo unde era vizat într-o anchetă, însă ar fi refuzat să se prezinte, într-o primă fază, pe motiv că era chemat la DNA, iar mai apoi ar fi spus că trebuie să ajungă în Parlament.

În cele din urmă, însă, acesta s-a prezentat în fața procurorului, doar că – profitând de faptul că nu funcționa dispozitivul de înregistrare video – l-ar fi amenințat pe acesta.

Potrivit DNA, președintele CJ l-ar fi întrebat pe procuror „dacă era nebun” și dacă știa „în ce se bagă și cine se află în spatele lui”.

Mai mult deât atât, șeful CJ i-ar fi spus anchetatorului că îl va distruge și că va angaja detectivi particulari care să îl urmărească. Acesta ar fi susținut chiar că are serviciile în spate și că, în trecut, procurorul ar fi săvârși cea mai mică abatere „va afla și îl va distruge”.

Mai multe informații citiți AICI

Sursa Realitatea.net

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentDosarul „10 august” rămâne ÎNCHIS. Decizia este DEFINITIVĂ
Articolul următorTăriceanu, trimis în JUDECATĂ pentru o mită de 800.000 de dolari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.