Escrocii români au pus la cale o nouă înșelătorie prin care îi îndatorează pe bătrâni.

Pensionarii din Budu Cantemir și Stănilești, două sate vasluiene, au căzut în plasa infractorilor. Aceștia le-au promis alimente gratuite în schimbul datelor personale. În spatele gestului generos se ascundea însă un plan bine pus la punct: să ia credite pe numele lor. Acest incident revoltător s-a petrecut atunci când doi indivizi, de 29 și 30 de ani, au abordat mai mulți bătrâni din cele două sate. Cu promisiunea produselor alimentare gratuite, aceștia au solicitat buletinele bătrânilor.

Planul lor era să deschidă credite în străinătate pe numele neștiutorilor. Alerta unui jandarm a dus la intervenția autorităților. Situația ar fi putut degenera, dacă nu era vigilența unui jandarm care, deși se afla în timpul liber, a observat manevrele suspecte și a alertat imediat autoritățile. La fața locului au intervenit polițiștii care, în urma verificărilor, au descoperit asupra escrocilor mai multe telefoane mobile și cartele SIM.

 
 
Articolul precedentDarius Vâlcov a fost adus în România, după ce a fost extrădat din Italia
Articolul următorBărbatul suspectat că a ucis o fată de 12 ani și i-a ascuns trupul în canapea, va fi extrădat în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.