Patru persoane au fost arestate preventiv într-un dosar de trafic de droguri de risc şi mare risc, în urma unor ample acţiuni desfăşurate de poliţiştii BCCO Ploieşti şi de procurorii DIICOT Ploieşti, informează, luni, Poliţia Prahova.

Conform sursei citate, activitatea grupării infracţionale care acţiona în municipiul Bucureşti şi în judeţele Constanţa şi Prahova a fost documentată începând cu luna martie.

Astfel, la data de 19 septembrie, anchetatorii au prins în flagrant delict, în judeţul Constanţa, un bărbat după ce, în prealabil, acesta se aprovizionase cu o cantitate de metamfetamină.

Ulterior, în acest dosar au fost efectuate şase percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi judeţul Constanţa, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc, iar 26 de persoane au fost duse la audieri.

„Din cercetări a reieşit că o parte din membrii grupării s-ar fi aprovizionat cu droguri de la dealeri din municipiul Constanţa, care ulterior erau comercializate către diferiţi consumatori. După finalizarea audierilor, faţă de 3 dintre persoanele bănuite a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore şi ulterior aceea a arestării preventive, pentru 30 de zile. La data de 23 septembrie, un alt bărbat bănuit de comiterea infracţiunilor a fost depistat de poliţişti în municipiul Bucureşti şi faţă de acesta fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore şi ulterior aceea a arestării preventive, pentru 30 de zile”, arată IJP Prahova.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La acţiune, au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti şi Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis”.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentPreotul Visarion Alexa rămâne sub control judiciar – Magistrații au respins cererea de arestare preventivă
Articolul următorDosarul lui Vâlcov de la Înalta Curte, SUSPENDAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.