Patronii stației GPL de la Creevedia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Avocatul acestora a depus contestație. Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă sunt asociații firmei Flagas, care deține stația GPL care a provocat exploziile de la Crevedia, soldate cu morți și răniți.

Patronii statiei GPL din Crevedia care a explodat pe 26 august nu au vorbit nici miercuri dimineata cu procurorii! Cei doi au preferat sa pastreze si in cadrul audierilor din aceasta dimineata tacerea afisata inca de marti seara, totul la indemnul avocatului lor, Florin Cojocaru.

Ionut Doldurea si Cosmin Stanga „au preferat sa afle acuzatiile care le sunt aduse” in acest caz, a mai spus avocatul firmei Flagas care deține stația GPL de la Crevedia.

El preciza ca se asteapta la o propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, pe care insa o vor contesta pentru a primi o masura mai blanda, cum ar fi arestul la domiciliu sau controlul juciar.

Acesta le-a transmis jurnalistilor sa nu se astepte ca la fiecare infatisare sa dea astfel de declaratii. Drept urmare, cel mai probabil, de acum inainte va urma o tacere atat din partea celor doi, cat si a avocatului lor in acest dosar atat de controversat.

 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentExplozii Crevedia – Patronii stației GPL au fost REȚINUȚI pentru 24 de ore
Articolul următorCaz șocant la Brașov: polițist prins cu o cantitate impresionantă de droguri în portbagajul propriului autoturism!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.