Principalul traficant de droguri al lui Vlad Pascu a ajuns, marți dimineață, la sediul DIICOT. Tudor Duma, cunoscut sub porecla de „Maru” se află în fața procurorilor pentru a fi audiat privind schimbul de mesaje dintre acesta și beizadeaua drogată care a ucis doi tineri în accidentul din 2 Mai. Telefoanele, laptopul, dar și stickurile de memorie sunt verificate de anchetatori pentru a intra pe urmele rețele de traficanți care vând droguri copiilor de milionari. 

Din informatiile obtinute de Realitatea PLUS, marti dimineata au avut loc perchezitii informatice. Este a doua zi la rand cand Tudor Duma ajunge la DIICOT, asta din cauza numarului urias de informatii care trebuie transferate din telefoanele acestuia in baza de date a DIICOT.

Procurorii vor sa afle exact de unde procura Maru drogurile pe care le vindea mai departe tinerilor milionari.

Anchetatorii urmaresc, de asemenea, ca vada ce legaturi exista intre Duma si alti traficanti de droguri capturati recent in cadrul operatiunilor inteprinse de procurori in aceasta perioada.

Articolul precedentMinorul care săvârșește fapte penale, dar nu răspunde penal, şi părinţii acestuia, obligaţi să participe la programe speciale de consiliere psihologică
Articolul următorMoștenitorii Securității. Falsurile noii ”investigații” Recorder, demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.