Jandarmeria Română a dezmințit o informație care a circulat pe rețelele de socializare, potrivit căreia un protestatar de la Brăila ar fi murit după manifestările de aseară. Imaginea cu acesta a devenit virală, tânărul fiind căzut pe asfalt la protestul de la Brăila. Jandarmeria a precizat, într-o poziție oficială, că pata de sânge din imaginile care au circulat pe internet este de fapt o eșarfă de culoare roșie. Instituția roagă populația să se informeze doar din surse oficiale.

Redăm în continuare comunicatul Jandarmeriei Române.

„Recent pe reţelele de socializare a fost lansată o informaţie falsă, referitoare la decesul unui protestatar din municipilu Brăila. Infirmăm această informaţie, niciuna dintre persoanele care s-au prezentat la unitatea de primiri urgenţe din Brăila nu a decedat. Reamintim că persoana prezentată pe reţelele de socializare care ar fi fost agresată şi sângerează, întinsă pe asfalt, este tot o informaţie falsă, întrucât ‘’pata de sânge” era de fapt o eşarfă de culoare roşie. Îi rugăm pe toţi cetăţenii care primesc această informaţie falsă să nu o distribuie.”

Informația vine într-un moment în care sunt anunțate noi proteste, în această seară, în mai multe orașe din România.

 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentPolitica o fi curvă, dar cu presa „de budoar” cum rămâne? Mișcarea „muy caliente”, de la dreapta la stânga, a înflăcăratei familii Buble
Articolul următorPercheziții domiciliare în Buzău, Brăila și București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.