Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța și ai Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași au efectuat pe 24 ianuarie două percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de pescuit electric și furt calificat. Doi bărbați, de 32, respectiv 34 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore,

Perchezițiile au fost efectuate în localitatea Unirea din județul Călărași după ce, în aceeași zi, doi bărbați au fost surprinși, în flagrant delict, în timp ce pescuiau cu ajutorul unui dispozitiv electric, pe fluviul Dunărea – în dreptul localității Dunăreni.

Imagine

Polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 5 aparate de pescuit electric, 5 acumulatori auto, 16 unelte de pescuit tip setcă (în lungime totală de peste 1.000 de metri), 6 unelte de pescuit tip lansetă, 1 ambarcațiune din fibră, 1 motor, o barcă, 25 de kilograme de pește din diferite specii, 500 de lei, precum și alte bunuri folosite la pescuitul ilegal.

Imagine

Valoarea totală a bunurilor este de aproximativ 35.000 de lei.

Cei doi bărbați, de 32, respectiv 34 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet cu propuneri legale.

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentDoi tineri din Ilfov, bănuiți de tentative de furt, depistați în municipiul Buzău după 3 tentative eșuate
Articolul următorCHECK-IN. Clădire de patrimoniu, demolată fără autorizație

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.