Vitalie Stan, fost manager al Spitalului Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică și Arsuri din București, este urmărit penal pentru 16 infracțiuni de luare de mită. Medicul este acuzat de DNA că a primit bani pentru a face operații estetice la spitalul de stat.

 Potrivit anchetatorilor, medicul interna pacientele sub pretextul unor afecțiuni care necesitau corecții chirurgicale și, în schimbul banilor, făcea operații estetice care se pot efectua în clinicile private.

”În perioada ianuarie 2013 – ianuarie 2014, suspectul Stan Vitalie, în calitate de medic primar și manager al Spitalului Clinic de urgență Chirurgie Plastică și Arsuri din București, ar fi pretins și primit de la 16 paciente sume de bani cuprinse intre 1.100 de euro și 2.700 de euro, pentru a le efectua diferite operații estetice în spitalul de stat mai sus menționat”, se arată în comunicatul DNA.

Articolul precedentBărbat din Bistrița reținut pentru trafic de persoane, trafic de minori şi spălare de bani
Articolul următorNegulescu aruncă BOMBA: Cum a încercat Blejnar să scape de condamnare | Portocală: ”Mi-au propus 500.000 euro” – VEZI LIVE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.