Eleva care l-a înjunghiat pe pedagogul de la Colegiul Vuia din Oradea a fost arestată. Fata pretinde că bărbatul i-ar fi făcut avansuri sexuale.

Luni dimineață, eleva l-a înjunghiat pe un pedagog chiar în biroul directoarei școlii și de față cu aceasta, cu directoarea adjunctă și cu mama adolescentei. Fata a pretins că pedagogul i-a făcut avansuri sexuale, fiind susținută și de iubitul ei!

Băiatul, și el elev al școlii, a dat de înțeles și că adolescenta plănuia să se răzbune pe pedagog încă de săptămâna trecută, dar în același timp el însuși are motive de răzbunare, fiind dat afară din internat după ce a fost prins de victimă în camera fetei.

Despre avansurile sexuale pe care pedagogul colegiului i le-ar fi făcut, eleva de 16 ani a vorbit pentru prima oară luni dimineață, chiar înainte să-l atace pe bărbat, la finalul întâlnirii care a avut loc în biroul directoarei școlii. 

Întâlnirea a fost programată din cauza unui incident petrecut săptămâna trecută, când eleva de clasa a X-a a fost prinsă în camera ei din internat, alături de iubit, elev în același colegiu, în clasa a IX-a. Descoperirea a fost făcută de pedagogul de noapte, un bărbat de 41 de ani.

După câteva zeci de minute de discuții despre această situație, fata l-a acuzat pe pedagog că i-ar fi făcut avansuri sexuale, dar fără să reclame și o agresiune. Profesorii spun că, până la acel moment, eleva nu l-a reclamat pe bărbatul care i-a căzut victimă.

„Până acum nu s-a mai plâns niciodată, nici nouă, nici mamei ei. Aceste lucruri trebuie probate și, oricum, dacă a fost așa, ea ar fi trebuit să spună cuiva, nouă, părinților, dirigintei, Poliției, oricui. Erau soluții, nu să recurgă la acest gest regretabil”, a declarat marți pentru BIHOREANUL directoarea Alina Cotca.

Luni dimineață, imediat după ce a lansat aceste acuzații în biroul directoarei, adolescenta ar fi cerut permisiunea să meargă la baie, dar probabil nu s-a dus la toaletă, ci altundeva, poate chiar în internat, de unde a luat cuțitul cu o lamă de 21 de centimetri.

Reîntoarsă în biroul directoarei, fără alte avertismente, l-a atacat pe pedagog, pe care l-a înjunghiat grav în spate, afectându-i pleura, adică membrana care acoperă plămânii.

„Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, nici nu am realizat ce se întâmplă”, a spus directoarea colegiului, mărturisind că, la mai bine de o zi de la incident, încă este în stare de șoc.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentCererile de urmărire penală pentru Voiculescu și Mihăilă, la procurorul general – Anunțul ministrei Alina Gorghiu în dosarul achiziției de vaccinuri
Articolul următorZi decisivă pentru Florin Cîțu. Senatorii decid azi dacă îi ridică imunitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.