Elena Udrea rămâne să-și execute pedeapsa în închisoare, după ce magistrații ICCJ au respins contestația de executare în dosarul Gala Bute. În același dosar a fost condamnat și Rudel Obreja, sportivul care s-a stins din viață în urmă cu câteva zile.

„CCJ în dosarul nr 2433/1/2022 respinge contestația Elenei Udrea, care  rămăne în pușcărie .
Detalii soluţie: d.p.23/ Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de contestatoarea condamnată Udrea Elena Gabriela împotriva sentinţei nr. 466 din data de 1 noiembrie 2022 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia penală, în dosarul nr. 1201/1/2022.

În baza art. 275 alin. (2) din Codul de procedură penală, obligă contestatoarea condamnată la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 275 alin. (6) din Codul de procedură penală, onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru contestatoare, până la prezentarea apărătorului ales, în cuantum de 85 lei, rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 20 martie 2023,” se arată în minuta instanței.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentVăduva lui Rudel Obreja, desant la magistrați cu Alexandra Păcuraru. Soția campionului îi dă în judecată pe cei vinovați
Articolul următorȘapte persoane reținute în dosarul privind traficul de droguri în liceele din București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.