IPJ Covasna anunță că de la momentul ultimei comunicări publice, pe raza județului Covasna au fost înregistrate următoarele incidente:

La o secție de votare din localitatea Zăbala, doi minori s-au prezentat la vot cu documente de identitate ale părinților. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului verifică aspectele semnalate. Totodată, polițiștii au fost sesizaţi de către președintele unei secții de votare din municipiul Sfântu Gheorghe despre dispariția unei ștampile de vot din incinta secției de votare.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. În localitatea Aita Medie a fost sesizat faptul că un cetățean a transportat persoane cu un autovehicul la secția de votare. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și efectuează cercetări.

Polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții unui partid politic despre faptul că un candidat al altui partid a postat materiale electorale pe o rețea de socializare, după închierea campaniei electorale. Poliţiștii au înregistrat sesizarea şi efectuază cercetări, urmând a se dispune măsurile legale în funcție de cele constatate.

Forţele Ministerului Afacerilor Interne continuă să asigure paza, ordinea și siguranța publică în secțiile de votare și în proximitatea acestora, precum și pe întreaga rază a județului Covasna, până la finalizarea misiunii. Le mulțumim cetățenilor care în timpul exercitării dreptului de vot, în majoritate, au dat dovadă de responsabilitate.

Sursa: Realitatea de Covasna

Articolul precedentȘase dosare penale la Dâmbovița privind încălcarea legislației electorale
Articolul următorAlegerile Locale în Maramureş: bătaie, dosare penale şi fraude

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.