Poliția a luat la ochi saloanele de masaj unde se practică prostituția. Șase percheziții au avut loc în Capitală, iar oamenii legii au în vizor 17 persoane implicate în rețea. Acțiunile sunt realizate de polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale Sector 4. Oamenii legii au făcut 6 descinderi domiciliare, în municipiul București.

În fapt, în perioada octombrie 2022 – februarie 2023, 17 persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției și ar fi obținut foloase patrimoniale, de pe urma acestei activități desfășurată de mai multe tinere, care activau sub paravanul unor saloane de masaj erotic. 

Persoanele vizate urmează a fi conduse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, a transmis Poliția Română.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentRealitatea PLUS, mesaj pentru CNA: „Nu fiți parte a apărării unor fapte grave, flagrante, de corupție! Apărați interesul public! Presa, câinele de pază al democrației”
Articolul următorLuau STENTURI de la morți și le montau unor pacienți în viață. Zeci de percheziții în 4 județe, detalii șocante

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.