Apar informații tulburătoare în cazul crimei din Mangalia. Potrivit unei prime expertize psihologice, Loredana, criminala Alinei, nu ar avea nicio urmă de regret pentru faptele comise. Mai mult, ar fi dat dovadă de sadism dus la extrem, spun psihologii. Potrivit anchetatorilor, acest lucru i-ar putea aduce adolescentei o condamnare pe viață. Urmează informații care vă pot afecta emoțional. 

După o primă expertiză psihologică, specialiștii spun că Loredana, fata care și-a ucis cea mai bună prietenă, mimează regretul doar pentru a primi o pedeapsă mai ușoară. Criminala a dat din nou detalii din noaptea crimei și în fața specialistului. Întrebată în ce poziție se afla ea, ce făcea atunci și la ce s-a uitat în acele 30 de minute, criminala ar fi răspuns calm că se uita în ochii Alinei. Ba mai mult, ar fi spus că cele 30 de minute au trecut prea repede.

Potrivit psihologilor, după ce a lovit-o până s-a prăbușit la podea, Loredana nu ar fi avut în niciun moment intenția să-și salveze prietena, ci i-a pus mâna la gură ca să o asfixieze. Anchetatorii susțin că doar criminalii în serie sunt capabili de asemenea fapte cumplite. La cererea psihologului, fata va fi adusă la Bucureşti, pentru un examen psihiatric amănunţit. Cu toate acestea, avocatul Loredanei speră ca fata să primească o pedeapsă cât mai ușoară și spune că ea însăși este o victimă, fiind abuzată în familie.

„Starea ei nu este una ok, incepe sa constientizeze faptele..nu a contestat, a inteles ca trebuie sa ramana dupa gratii, pt ca reprezinta un pericol. asta in ciuda faptului ca ceea ce a fc se datorieaza mediului in care provine. nociv, lipsit de educatie. un copil care de curand a fost abuatz”, spune avocatul tinerei.

Loredana este în acest moment în arestul Inspectoratului județean de poliție. A fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele ei.

Articolul precedentFrații Tate au scăpat de arestul la domiciliu
Articolul următorMinistrul Justiţiei, Alina Gorghiu: ”Aducerea în România a lui Darius Vâlcov este o chestiune de câteva zile”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.