La data de 06.07.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internaţional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că, la data de 06.07.2022, inculpatul a introdus pe teritoriul României, prin intermediul unei firme de curierat, cantitatea de aproximativ 2,2 kilograme de canabis, disimulată într-un colet, expediat din Spania. Inculpatul a fost prins în flagrant la data de 06.07.2022 de către polițiștii din cadrul B.C.C.O. Bucureşti – Serviciul Antidrog, imediat după ce a ridicat coletul conținând drogurile de risc.
În cursul zilei de astăzi inculpatul va fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul B.C.C.O. Bucureşti – Serviciul Antidrog.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, se arată în comunicatul DIICOT.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedent24 de tone de pământ de flori amestecat cu droguri, la Arad
Articolul următorControale ANAF | Lucian Heiuș: „Peste 71.000 de contribuabili se află în prezent în situaţia de a li se face sesizări penale”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.