După ce polițiștii au reținut un bărbat despre care se credea că ar fi implicat în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, ulterior s-a dovedit că nu este vorba de unul dintre cei trei criminali și că nu există suficiente dovezi pentru ca asupra bărbatului să fie luată vreo măsură preventivă.

Iată comunicatul integral:

„În continuarea activităților specifice desfășurate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în seara zilei de 16 noiembrie a.c., în baza unui mandat de aducere, un bărbat din județul Dolj a fost condus la sediul I.P.J. Sibiu. 

Cu privire la acest bărbat existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți  de comiterea  infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată săvârșite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar. 

Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta. 

Continuăm cercetările în vederea coroborării  tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situația de fapt și natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu. 

Cercetările în acest dosar continuă.”, anunță autoritățile.

 

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedent3 percheziții domiciliare, în această dimineață, în județele Brașov și Prahova
Articolul următorCum se majorează pensiile – Simona Bucura Oprescu face anunțul așteptat de milioane de pensionari, la Culisele Statului Paralel, duminică, de la ora 21.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.