O avocată din cadrul Baroului Prahova a fost reţinută de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, fiind acuzată de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Potrivit procurorilor, femeia a cumpărat de pe o platformă comercială online o armă de TIR, neletală, supusă autorizării în România, fără a o declara,.

Acasă la avocată, anchetatorii au găsit alte trei arme, pe care femeia le cumpărase „cu unicul scop” de a le da copiilor ei de 7, respectiv 10 ani, armele fiind ţinute la îndemâna lor. Potrivit datelor din anchetă, fiul cel mare al femeii folosea zilnic armele pentru a împuşca păsări.

„În cauză, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata P.E.D. – avocat în cadrul Baroului Prahova (…). În fapt s-a reţinut că inculpata a achiziţionat fără drept prin intermediul platformei (…), de la o persoană juridică din Polonia, o armă neletală de tir sportiv cu aer comprimat, calibru 4.5 mm, supusă autorizării conform legislaţiei române şi care a fost introdusă fără drept în România prin intermediul unei firme de curierat la începutul lunii februarie 2023, armă pe care a deţinut-o fără drept până în data de 06.07.2023”, au comunicat  procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentTraian Băsescu scapă de renumele de „turnător” la Securitate
Articolul următorDan Andronic – nepotul unui general securist – Dezvăluiri grele despre personajul nefast al tuturor combinatiilor posibile si imposibile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.