Mihaela Dobrescu, o cunoscută avocată, și vicepreședinte al Fundației Corneliu Coposu a trecut la cele sfinte. Aceasta s-a stins din viață la 66 de ani, în urma unei crunte suferințe. Ea a dus mai departe a treia generație de avocați ai familiei Dobrescu. 

Mihaela Dobrescu a fost o personalitate în domeniul justiţiei și ducea mai departe tradiția a trei generații de avocați. Ultimele luni au fost, însă, de cruntă suferinţă. Magistratul a pierdut lupta pentru viaţă la numai 66 de ani. Tragicul anunț a fost făcut de Fundația Corneliu Coposu, unde avocata Mihaela Dobrescu era vicepreședinte. „A fost de la crearea Fundației Corneliu Coposu alături de doamnele Flavia și Rodica Coposu și le-a ajutat permanent în păstrarea vie a memoriei celui care a fost Seniorul. E greu să exprim în cuvinte ceea ce simt la această plecare a Mihaelei, care a fost un sprijin puternic și necondiționat pentru mine.„ a transmis Ionuț Gherasim, președintele Fundației Corneliu Coposu.

Cu doi ani în urmă, și tatăl ei, avocatul Răsvan Dobrescu, s-a stins din viață. Acesta a fost senatorul PNȚCD care a inițiat Legea restituirii proprietăților.

Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 17 noiembrie 2023, ora 14.00, la capela cimitirului Bellu ortodox.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentJurnalistul Mihai Munteanu, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE după ce a fost prins drogat la volan. Trecutul întunecat îl prinde din urmă: condamnat anterior și pentru tâlhărie și agresiune
Articolul următorCrima din Sibiu. Filmul asasinatului omului de afaceri Adrian Kreiner. Detalii șocante

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.