Este anchetă uriașă la Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Mai mulți polițiști sunt audiați după acuzațiile că ar fi omorât un bărbat de 30 de ani în bătaie, anunță Realitatea PLUS. Povestea agenților este, însă, alta: bărbatul ar fi fost recalcitrant și ar fi încercat să își facă rău singur. După intervenția oamenilor legii, a fost dus la spital, în comă, iar seara trecută a încetat din viață. În imaginile obținute în exclusivitate de Realitatea PLUS se vede cum tânărul dezbrăcat se aruncă pe o mașină. 

Ancheta uriașă de la Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei are loc după ce un bărbat de 30 de ani a ajuns în comă la spital în urmă cu câteva zile, după o intervenție a agenților de poliție. Acesta a murit miercuri seară.

Prietenii bărbatului au făcut acuzații grave la adresa polițiștilor. Oamenii legii sunt acuzați că l-ar fi bătut pe bărbat până ar fi intrat în comă. Totul s-a întâmplat în Sectorul 5 al Capitalei, iar polițiștii acuzați că l-ar fi bătut sunt de la Secția 17.

În schimb, agenții de poliție au declarat  că au fost chemați după ce bărbatul ar fi ieșit pe stradă de la o petrecere, îmbrăcat sumar. 

Potrivit declarațiilor de la audieri în acest caz, când au sosit la fața locului, polițiștii l-ar fi găsit sărind pe niște mașini încercând să-și facă rău singur. Ulterior, bărbatul a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență, relatează Realitatea PLUS.

Potrivit unor surse judiciare citate de Realitatea PLUS, bărbatul ar fi ieșit pozitiv la mai multe substanțe interzise, printre care cocaină, amfetamină. 

Imaginile obținute în exclusivitate de Realitatea PLUS confirmă versiunea prezentată de polițiști la audieri. 

VEZI FOTO AICI

În imagini se vede cum tânărul, îmbrăcat sumar, se aruncă pe o mașină. 

Pe numele agenților ar fi fost deschise trei dosare penale, pentru ultraj și pentru purtare abuzivă, potrivit Realitatea PLUS.

Articolul precedentMonica Macovei, trimisă în judecată după accidentul din Mangalia
Articolul următorPatronii staţiei GPL din Crevedia au primit încă 30 de zile de arest preventiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.