Tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care a condus drogat și a omorât două persoane în stațiunea 2 Mai, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, după ce a lovit doi jurnaliști la sediul DIICOT, joi după-amiază. La câteva ore după incident, bărbatul a fost ridicat de polițiști, iar în urma audierilor i s-au adus comunicat noile acuzații. Pascu senior a fost audiat joi în dosarul tragediei rutier cu 2 morți pe care a comis-o fiul său.

Cercetările sunt continuate în cauză de către polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă.

Poliția a anunțat că Mihai Pascu a fost testat în vederea stabilirii consumului de alcool, ori de substanțe interzise. Ambele rezultate au fost negative.

Cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care un bărbat ar fi intrat cu un scuter în reporterii aflați pe o stradă din Sectorul 3, Serviciul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

”Polițiștii Capitalei s-au autosesizat și au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale.”

Reacția a venit la scurt timp după ce tatăl lui Vlad Pascu , Mihai Pascu, a lovit intenționat doi cameramani cu scuterul, chiar în apropierea sediului DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism). Mai mult, doi polițiști care se aflau la câțiva metri distanță s-au dat din calea scuteristului, fără a schița vreun gest de a-l opri.

CITEȘTE ȘI: Tatăl drogatului Vlad Pascu, sub control judiciar: Mihai Pascu, anchetat pentru deținere ilegală de arme – Ce s-a găsit la percheziții

Bărbatul, care fusese convocat ca martor în dosarul fiului său, a creat un incident șocant la plecarea sa din sediul DIICOT. Cu casca de motociclist pe față și o atitudine sfidătoare, el a ieșit fugind din clădire, a luat scuterul și a plecat printre jurnaliști.

 

 
 
Articolul precedent„Maru”, presupusul dealer al șoferului drogat Vlad Pascu, reținut 24 de ore. Alți 2 suspecți, reținuți
Articolul următorPercheziții DNA la Administrația Spitalelor București, într-un dosar de luare mită

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.