Polițista fraților Tate ar fi accesat bazele de date ale Ministerului de Interne după perchezițiile din luna aprilie a anului trecut. Este ultima informație apărută pe surse din cazul milionarilor ajunși după gratii. 

Luana Radu și-ar fi urmărit colegii care ar fi luat parte la perchezițiile milionarilor, după ce Andrew Tate i-ar fi cerut acest lucru de teamă că procurorii ar avea probe împotriva lor.

Astăzi avocații fraților Tate vor face o conferință la ora 14.30 să lămurească mai multe informații șocante.

În plus, potrivit acelorași surse, Andrew Tate ar fi suspect de cancer și ar fi trebuit să își facă biopsia în Dubai înainte de a fi arestat. Cu această analiză milionarul ar fi primit și un diagnostic clar cu privire la afecțiunea de care suferă. 

Frații Tate au ajuns în vizorul autorităților române încă din primăvara anului trecut, când o fată a povestit că este sechestrată în vila celor doi frați milionari din Pipera. Ulteiror au fost organizate percheziții, apoi cei doi frați au fost săltați de mascați. În cele din urmă au fost reținuți și arestați preventiv la sfârșitul lunii decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol. La începutul lunii februarie, încercarea de a scăpa de după gratii a eșuat. Frații Tate rămân în arest preventiv, potrivit deciziei definitive a Curții de Apel Bucureşti, după respingerea contestațiilor celor doi frați.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentFraţii Tate rămân în arest preventiv. Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă
Articolul următorMaria Precup, fostul primar al Reghinului, și Mirela Rădoi, secretarul municipiului, trimise în judecată de procurorii DNA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.