Un agent de poliţie în cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti a fost reţinut de procurorii Parchetului Capitalei pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, el fiind acuzat că a primit 500 de euro de la o persoană pentru a o ajuta să treacă de proba de traseu în vederea obţinerii permisului de conducere.

„La data de 19.08.2020, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului T.G.I., agent de poliţie în cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti, pentru infracţiunea de trafic de influenţă. Din probele administrate până în prezent a rezultat faptul că, în cursul lunii august 2020, inculpatul a pretins suma de 700 euro, iar la data de 18.08.2020 a primit suma de 500 euro, lăsând să se creadă că are influenţă asupra poliţiştilor examinatori din cadrul SRPCIV Bucureşti şi că îi va determina pe aceştia cu privire la admiterea unei persoane la proba de traseu în vederea obţinerii permisului de conducere”, spun procurorii, potrivit agerpres.

Poliţistul a fost prezentat miercuri în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală Anticorupţie. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentBogdan Muzgoci, despre reacția lui Ponta după dezvăluirile procurorului Negulescu: „Președintele Pro România a fost mereu deranjat de presă”
Articolul următorMai multe persoane audiate în urma unor percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.