Patru persoane au fost reţinute în urma unor percheziţii desfăşurate de procurori în judeţul Teleorman. Acestea sunt acuzate că aduceau în ţară cannabis şi cocaină, iar ulterior le vindeau.

Acţiunile au fost organizate după ce oamenii legii s-au sesizat din oficiu, în baza datelor și informațiilor obținute de polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman în colaborare cu un procuror din cadrul DIICOT-Biroul Teritorial Teleorman. Miercuri au fost organizate 11 percheziții domiciliare pe raza a două localități din județul Ilfov și 3 localități din județul Teleorman la domiciliile traficaților.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Teleorman oamenii legii au ridicat aproximativ 20 kg de cannabis, aproximativ un kilogram de cocaină, 3 mini cântare, 37 de recipiente improvizate pentru fumat cocaină, 15 telefoane mobile, 3 țigarete confecționate artizanal, 25 800 de lei, 1935 de euro şi 20 de lire sterline.

„Un număr de 10 persoane au fost conduse la sediul DIICOT, fiind dispusă reținerea pentru 4 dintre acestea pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Teleorman, iar pentru o a cincea persoană s-a dispus măsura măsura controlului judiciar. La data de 13.04.2023, DIICOT-Biroul Teritorial Teleorman, a propus față de cei 4 reținuți măsura arestării preventive iar instanța a admis propunerea, dispunând emiterea mandatelor de arestare preventivă față de cei 4 inculpați, aceștia fiind introduși in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Teleorman”, au transmis reprezentanţii IPJ Teleorman.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere Crimei Organizate București, Serviciile de Combatere a Crimei Organizate din județele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, un echipaj cu câine de depistare stupefiante din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Intervenția a fost asigurată de echipaje din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, Inspectoratul Județean de Jandarmi Teleorman, Serviciul Acțiuni Speciale Teleorman. Suportul tehnic a fost asigurat de Serviciul Operațiuni Speciale Teleorman.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentSTENOGRAME incendiare din mega-ancheta SEX cu minore: Ce preferințe avea Dan Diaconescu: „E legal dacă are 15 ani, știi cum se zice”
Articolul următorGabi Bădălău, trimis în judecată pentru dare de mită. Este acuzat că a dat șpagă unui primar din Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.