Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT Timişoara, pun în aplicare, miercuri, nouă mandate de percheziţie domiciliară în judeţul Timiş şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări a reieşit faptul că, începând cu anul 2022 până în prezent, cinci persoane, acţionând în cadrul unei structuri infracţionale organizate pe niveluri ierarhice, ar fi procurat, deţinut şi comercializat în mod repetat heroină (drog de mare risc) către consumatori din municipiile Lugoj şi Bucureşti, pe parcursul investigaţiilor fiind documentate 15 asemenea tranzacţii, arată o informare de presă a Poliţiei Timiş, a transmis, miercuri, DIICOT.

Potrivit sursei citate, audierile se vor desfăşura la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. Acţiunea se realizează cu sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog, Brigăzii Autostrăzi, Direcţiei de Poliţie Transporturi şi al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara şi Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie. 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentIohannis a aprobat urmărirea penală a lui Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu
Articolul următorJudecătoarea din cazul 2 Mai, care a întrebat dacă victimele decedate sunt în sală, este pe cale de a fi suspendată din funcție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.