Şase percheziţii au loc avut loc marţi dimineaţă, în Ialomița și Bucureştiîntr-un dosar de fraudă informatică Sunt vizați angajaţi ai unei case de pariuri care ar fi modificat fără drept cotele de pariuri, facilitând câştigarea a 184  de pariuri sportive în decurs de doi ani. Prejudiciul este de aproximativ 315.000 de lei. 

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pun în aplicare 6 mandate de percheziţie domiciliară, în Capitală şi judeţul Ialomiţa şi 26 de mandate de aducere, în Capitală şi judeţele Ilfov şi Călăraşi, emise pe numele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de fraudă informatică,

“În perioada 2018 – 2020, 5 angajaţi, din cadrul unei case de pariuri, având funcţia referent statistician, ar fi facilitat câştigarea unui număr de 184 de pariuri sportive, prin modificarea fără drept a cotelor de pariuri”,” anunţă Poliţia Capitalei.

 Din cercetări, s-a stabilit că ulterior, aceştia ar fi declararat pariurile ca fiind câştigătoare, cauzând un prejudiciu estimat de aproximativ 315.000 de lei. 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentElena Udrea, o nouă încercare de a ieși din închisoare – Procedura invocată de fostul ministru
Articolul următorFarmacişti trimiși în judecată de DIICOT într-un dosar care vizează procurarea şi trimiterea în străinătate de medicamente aflate sub control naţional

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.